دسته بندی ها طراحی

طراحی معماری ساختمان چیست و تعرفه قیمت آن چگونه است؟

طراحی معماری هنر طراحي ساختمان، عناصر و فضای اطراف آن است که با تمرکز بر شکل، اندازه و کارایی ساختمان و همچنین نیازهای فرهنگی و زیبایی شناختی صورت می‌گیرد. در این پروسه، در نظر داشتن ایمنی، مقاومت و جذابیت ساختمان و ایجاد حس امنیت جهت تبدیل ساختمان به یک فضای کاملاً کاربردی، مهم است. در روند طراحي معماری، چهار مرحله اصلی وجود دارد که عبارتند از: ایجاد طرح اولیه، انتخاب طرح‌های اولیه، پردازش طرح برتر و در نهایت ارائه طرح کامل. برای تمامی طراحی‌ها اعم از طراحي های سنتی و مدرن برای ساختمان‌های مسکونی، اداری-تجاری، ویلا و غیره، این مراحل طی می‌شود. شرکت طراحی معماری همستان در تهران، فعال در زمینه طراحی انواع پلان‌های معماري، آمادۀ همکاری با کارفرمایان محترم است. ما در استودیو معماری همستان، ایده‌های شما را به واقعیت تبدیل می‌کنیم. تعرفه قیمت طراحی معماری در سال 1403 را می‌توانید در همین مطلب ملاحظه کنید.

طراحی معماری چیست؟

معماری به عنوان یک رشته، فرایند ایجاد یک ساختمان از طراحی تا مرحله ساخت است. این فرایند خلاقانه، مراتب متعددی را در بر می‌گیرد و فضا، هندسه و هنر همواره در آن در نظر گرفته می‌شود. طراحی نیز معنای گسترده‌ای دارد؛ اما معمولاً به ترکیب خلاقیت‌های ذهنی و فنی اشاره دارد که اساس یک پروژه یا یک ایده را تعیین می‌کند. بنابراین، طراحی معماری عبارتست از عملکرد یک معمار در جهت طراحی ظاهر یک ساختمان و فضا سازی آن با تلفیق ارزش‌ها، جنبه‌های زیبایی شناسی و فناوری‌های مهندسی. طراحي معماري، طراحی را به عنوان فرآیند خلاقانه و معماری را که مبتنی بر ایجاد و ارائه راه حل‌ها در سطح فنی است، ترکیب می‌کند.

حدأقل تعرفه طراحی معماری در سال 1403

تمام توضیحاتی که راجع به فرایند تهیه پلان معماري و اصول آن در این مقاله ارائه شد، نشان می‌دهد که دقت در این کار تا چه حد مهم است. تجربه و تعهد کاری مهندس معمار در سرعت پیشرفت روند طراحی، تطابق طرح با ایده‌های شما و موفقیت و اقتصادی بودن طرح، بسیار مهم است. در اینجا، لیستی از تعرفه طراحي پلان‌های معماري برای ساختمان‌های یک طبقه تا 16 طبقه و بالاتر، ارائه شده است. این تعرفه از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران برای سال 1403 ابلاغ شده است و شامل مناطق 22 گانه تهران و شهرستان های استان تهران می‌باشد. بنابراین، تمام شرکت‌های معماری موظفند این حدأقل‌ها را رعایت نمایند و قیمت‌ها را مطابق این لیست به مشتری اعلام کنند. قیمت ها به ازای متر مربع و بر حسب ریال است. همانطور که ملاحظه می‌کنید، مهمترین عامل در قیمت طراحی معماری ساختمان، تعداد طبقات ساختمان است. جهت دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت مرتبط با پروژۀ خودتان، با کارشناسان ما در گروه معماری همستان تماس بگیرید: 44972920- 021 و 44972921-021

جدول تعرفه قیمت طراحی معماری نظام مهندسی (1403)

تعرفه خدمات طراحی معماری ساختمان در سال 1403 (قیمت‌ها بر حسب ریال است)

رشته/گروه ساختمانی الف ب ج د
1 و 2 طبقه 3 تا 5 طبقه 6 و 7 طبقه 8 تا 10 طبقه 11 و 12 طبقه 13 تا 15 طبقه 16 طبقه و بالاتر
معماری 396.000 456.000 509.950 582.800 697.500 798.660 797.243

سایر عوامل تأثیرگذار بر قیمت طراحی معماری

  • فاز (مرحلۀ) طراحی: اینکه طراحی پلان معماری شما در چه مرحله‌ای است. آیا در فاز صفر است، یا یک یا دو.
  • طراحی تمامی فازها: چنانچه طراحی تمامی فازهای معماری اعم از صفر، یک و دو را به ما بسپارید، تخفیف ویژه‌ای برای شما لحاظ خواهیم کرد.
  • پیچیدگی طرح: واضح است که طرح‌های پیچیده به دلیل زمانبر بودن و نیاز به تجربه و دقت بالا، ممکن است هزینه بیشتری را همراه داشته باشند.

کاهش هزینه های طراحی معماری

در شرکت معماری همستان، سعی بر این است که در صورت ساده بودن پروژه، تعرفه‌ها را کمتر از تعرفه‌های نظام مهندسی در نظر بگیریم. به عنوان مثال، در مورد ساختمان های متراژ بالا و ساختمان‌هایی که طبقات مختلف آن، طراحی یکسان و مشابهی داشته باشند، امکان ارائه تخفیف و کاهش قیمت وجود دارد.

نکته قابل توجه: قبل از عقد قرارداد طراحی با شرکت و مهندس مورد نظرتان، از تعرفه‌ها و شرایط دقیق آگاهی کامل پیدا کنید.

روش های طراحی معماری

دو روش کلی برای طراحي معماري ساختمان وجود دارد که عبارتند از:

  1. روش طراحی عملکرد گرا
  2. روش طراحی فرم گرا

جهت طراحی ساختمان‌های عمومی مثل موزه ها، سینماها، تئاترها، فرهنگسراها و تا حدودی بناهای مذهبی اغلب از روش طراحی فرم گرا استفاده می‌شود. روش طراحي عملکرد گرا نیز برای طراحی ساختمان‌های مسکونی، برج‌ها و بیمارستان‌ها کاربرد دارد.

عملکرد گرایی در اواسط دهۀ 1930 به عنوان یک رویکرد زیباشناختی مطرح شد و به دنبال روش‌‌هایی ساده و ارزان‌ قیمت برای پوشش ساختمان‌ها می‌گشت. طراحی عملکرد گرا در معماری مدرن نیز استفاده می‌شود. این روش بر این باور استوار است که ساختمان‌ها از طریق اهداف شان تعریف می‌شوند. دکوراسیون و جزئیات بسیار اندک، از ویژگی های طراحي های عملکرد گرا است.

طراحی‌هایی که به روش فرم گرا انجام می شود، بیان می‌کند که شکل ظاهری یک ساختمان در درجۀ اول، باید عملکرد و هدف آن سازه را بازگو کند. روش فرم گرا عمدتاً در طراحی های مدرن که زیبایی‌های مینیمالیستی را به نمایش می‌گذارد، استفاده می‌شود. لوکوربوزیه (Le Corbusier) از جمله معمارانی است که از این روش استفاده کرده‌اند.

اصول طراحی معماری ساختمان

به طور کلی اساس طراحي معماري این است که بدانیم فضا چه کاربردی دارد و همزمان با آن، جنبه های زیبایی شناختی را نیز در نظر داشته باشیم. ما می‌توانیم طراحی معماری را بر اساس کاربرد، بر اساس هدف، زیبایی‌شناسی، جنبه‌های فنی آن طبقه‌بندی کنیم. به این ترتیب، با در نظر گرفتن فاکتورهای بالا، می‌توان طرح‌های متعددی خلق کرد. اما در مورد تمام طرح ها، اصولی وجود دارد که باید رعایت شود؛ این اصول عبارتند از:

  1. تعادل: بکارگیری متعادل عناصر بکارگرفته شده در طراحی همچون رنگ، بافت، وزن‌های بصری و فرم ها.
  2. ریتم: بکارگیری عناصری مانند خطوط، نقش‌ها و فرم‌ها با فواصل مشخص و به صورت سازمان یافته.
  3. تأکید: جلب توجه بیننده به یک عنصر خاص؛ مثلاً استفاده از یک رنگ خاص در بخشی از نمای ساختمان.
  4. تناسب: به رابطۀ ابعادی یک جزء با جزء دیگر اشاره دارد.
  5. مقیاس: اندازۀ نسبی عناصر منفرد در مقایسه با یکدیگر و اندازۀ مرجع.
  6. حرکت بصری: الگویی در ساختمان که چشمان شما را به خود جلب می کند
  7. کنتراست: ایجاد تفاوت و تضاد کامل در عناصری مانند رنگ و شکل، به صورتی که در ایجاد جذابیت بیشتر کمک کند.
  8. وحدت: ترکیب بندی مناسب بین عناصر بصری مثل رنگ و تناژ رنگی، بافت، جهت و شکل، باعث ایجاد وحدت می‌شود.

در طراحی معماری سنتی ایران، تجربیات تاریخی مهم است و در کنار اصول بالا، بکار گرفته می‌شود.

کانسپت و فرم

کانسپت اولین گام در آغاز هر پروژۀ طراحی معماری است و به معنای ایده و نظریه است. ایده‌ها و نظرها باعث جهت دادن به طرح‌ها، توسعه طرح و ایجاد انسجام در آن‌ها می‌شود. ایده‌ها کل فرآیند یک طراحی را هدایت می‌کنند. در طراحی معماری، کانسپت نشان دهنده یک ایده انتزاعی است که به عنوان اصل راهنما و هویت اصلی یک پروژه عمل می‌کند. کانسپت در کل مدت پروژه پویا است و می‌تواند با تغییر طراحی ساختار تکامل یابد. مفاهیم (کانسپت) طراحی که انتخاب می‌کنیم، می‌بایست بر تمام جنبه‌های پروژه تأثیر بگذارد؛ از تناسبات گرفته تا عناصر داخلی، طراحی نما و مصالح کف. در پروژه‌های معماري، هر جزء باید به طور مدبرانه در راستای کانسپت کلی طراحي و ایجاد شود. یک نکته مهم در توسعه کانسپت پروژه‌ها، زبان بومی معماری هر منطقه است. اینکه مشخص کنیم که ایدۀ اولیه با سبک‌ یا سبک‌های موجود در منطقه مطابقت دارد یا خیر.

فرم زبان بصری معماري است و به ترکیب سه بعدی یک سازه اشاره دارد. این اصطلاح، شکل، مقیاس، نسبت و ترکیب را در بر می‌گیرد و به ساختمان ها هویت بصری متمایز می‌دهد. فرم در کنار حجم، جنبه های عملکردی سازه را شکل می‌دهد. فرم در معماری، به عنوان ابزاری برای انتقال معنا، برانگیختن احساسات و پاسخ به عناصر زمینه استفاده می‌شود. مثلاً معماران از طریق چیدمان عناصری مانند دیوارها، سقف‌ها و دهانه‌ها، فرم را دستکاری می‌کنند. به این ترتیب، می‌توان از ارتباط متقابل فرم و حجم برای ایجاد فضاهایی شگفت انگیز استفاده ‌کنیم.

مراحل اصلی (روند) در طراحی معماری

  1. ارائه طرح های اولیه (کانسپت)
  2. بررسی و ارزیابی طرح های اولیه و انتخاب طرح برتر (آلترناتیو)
  3. پردازش ایده انتخاب شده و کامل کردن آن
  4. ارائه طرح کامل و تفضیلی

معماران مختلف، با سلیقه‌ها، ایده‌ها و تجربه‌های کاری مختلفی که دارند، در کار خود از روش‌های مختلفی بهره می‌برند. عواملی مثل موضوع طرح، سلیقه ها و ارزش های اعتقادی و شخصی، مشخص کننده روش طراح است.

مراحل اصلی (روند) در طراحی معماری

1- ارائه طرح های اولیه

در شروع فرایند طراحی معماری، همواره تصورات و ایده‌های کلی در ذهن طراح و در دنیای خیالی معماری، به صورت ذهنی نقش می‌بندد. این طرح اولیه، کلی و معمولاً بدون جزئیات است. بسته به توجه طراح به درون یا خارج بنا، شِمایی به صورت پلان از فضا یا پرسپکتیو از کل ساختمان را ارائه نماید. این دو نوع ترسیم، مکمل یکدیگرند و باعث می‌شوند ایده طراح بهتر نمایش داده شود. خمیر مایه اولیه طرح‌ها که در یک فرایند پیچیده شکل می‌گیرد، کانسپت نامیده می‌شود. با کار کردن روی کانسپت، طرح نهایی شکل می‌گیرد. طراحان تیم همستان در ارائه طرح‌های اولیه معماری، همواره موارد زیر را در نظر دارند:

  • ما اجازه نمی‌دهیم ساختمان‌های متداول اطراف مانع از بروز افکار خلاقانه در طراحی‌ها شوند.
  • به عنوان یک طراح معمار، خود را در قید و بند الگوهای جامعه محدود نمی‌کنیم.
  • هرگز به اولین ایده‌ای که به ذهن مان خطور ‌کند، اکتفا نمی‌کنیم تا شانس بروز خلاقیت محدود نشود.
  • همواره برای یک کار، چندین ایده را خلق می‌کنیم؛ سپس آن‌ها را ارزیابی کرده، بهترین را انتخاب می‌کنیم و پیش می بریم.

2- ارزیابی ایده ها و انتخاب طرح اولیه

در این مرحله، طرح به سوی واقعیت گام برداشته و توسعه داده می‌شود. بررسی صحیح و دقیق ایده‌ها جهت انتخاب ایده‌های برتر و در نهایت انتخاب برترین ایده، بسیار حائز اهمیت است. انتخاب صحیح کمک می‌کند تا ادامۀ روند کار با سرعت و موفقیت بیشتری پیش روند و بازگشت‌های احتمالی جهت رفع ایرادات را به صفر یا به حدأقل می‌رساند. پس از اینکه برترین ایده را انتخاب کردید، باید آن را به دقت پردازش کنید.

3- پردازش ایدۀ انتخاب شده و کامل کردن آن

در مرحلۀ پردازش برترین ایده، شمای کلی ایده ترسیم می‌شود و جایگزینی موقعیت فضاهای آن، به صورت تقریبی مشخص می‌گردد. در این مرحله از روند طراحی معماری ساختمان، تغییراتی در طرح ایجاد می‌کنیم؛ به عنوان مثال:

  • خطوط اصلی بنا را مشخص‌تر و دقیق‌تر ترسیم می‌کنیم.
  • تناسبات و جانمایی فضاها با تناسبات تقریبی نیز مشخص می‌کنیم.
  • راه های عبوری، فضاهای باز، فضاهای بسته و موارد این چنینی را مشخص می‌کنیم.
  • حجم کلی بنا، مقاطع داخلی، نماهای خارجی، پرسپکتیوهای خاص و تصویر برخی از جزئیات با تناسبات دقیق تر از مرحلۀ قبل ارائه می‌گردد.

بهتر است برای یک پلان چند حجم و برای یک حجم، چند پلان طراحی شود؛ سپس مورد ارزیابی قرار گیرند و در ادامه، یکی از آن‌ها انتخاب گردد.

ما در گروه معماری همستان، همزمان با پردازشی که بر روی طرح انجام می‌دهیم، به جنبۀ اقتصادی طرح نیز توجه می‌کنیم تا با شرایط و امکانات کارفرما مطابقت داشته و به این ترتیب قابلیت اجرا داشته باشد. علاوه بر شرایط کارفرما، توجه به ضوابط و مقررات شهرداری (در شهرها) و بنیاد مسکن (در روستاها) نیز مهم است.

4- ارائه طرح کامل، آخرین مرحله از روند طراحی معماری

در آخرین مرحله از مراحل طراحی معماری، اصلاحیات طرح اولیه صورت می‌گیرد. در زمان انجام این اصلاحات، لازم است تمامی عواملی که بر طرح اثر گذار است، توسط معمار کنترل گردد. از عوامل اثر گذار بر طرح می‌توان به سازه و تأسیسات اشاره کرد.

فاز در طراحی معماری

پروژه های معماری ساختمان از زمان آغاز طراحی تا پایان آن، طی سه مرحله انجام می‌شوند که در اصطلاح با عناوین زیر شناخته می‌شوند.

  1. فاز صفر معماری
  2. فاز یک معماري
  3. فاز دو معماری

این سه فاز باید به ترتیب و یکی پس از دیگری اجرا شود تا طراحی معماری مورد نظر به صورت استاندارد پیاده سازی شود. هر یک از این فازها لازم و ملزوم و مکمل یکدیگرند. وجود نقص در یکی از مراحل، می‌تواند اثر منفی در مراحل دیگر بگذارد.

1- نقشه های فاز صفر طراحي

فرایند طراحی معماری با بررسی‌ و مطالعات زمین آغاز می‌شود که به فاز صفر معروف است. در این مرحله (فاز) ویژگی های فرهنگی و اقلیتی منطقه را بررسی می‌کنیم. همچنین، زمین محل ساخت پروژه ساختمانی، به لحاظ ژئوتکنیک مورد بررسی قرار می‌گیرد (تحلیل سایت). بررسی‌های ژئوتکنیک شامل موارد زیر است:

  • بررسی خاک (آزمایش مکانیک خاک) جهت تعیین سستی یا قوت زمین.
  • بررسی گسل های منطقه جهت تعیین میزان لرزه خیزی منطقه.
  • بررسی میزان استحکام و مقاومت زمین جهت ایجاد بنای مورد نظر.

در مورد پروژه‌های بزرگ و وسیع، اصولی است که بررسی های زیست محیطی نیز صورت گیرد.

طراح باید در زمان تهیه نقشه فاز صفر معماری، نتایج حاصل از تمامی این بررسی‌ها را در نظر بگیرد و لحاظ کند. در کنار این‌ها، قوانین و مقررات اولیه شهری و روستایی (در روستاها) و مقررات مدنی نیز در نظر گرفته می‌شود. همچنین باید به نیازها و خواسته های کارفرما توجه کنیم.

بررسی تمامی موارد بالا و لحاظ کردن خواسته های کارفرما، می‌توان اقتصادی بودن انجام پروژه را نیز تعیین کرد. توجیه اقتصادی، به ویژه در مورد پروژه های بزرگ، حائز اهمیت است.

2- فاز یک در طراحی معماری ساختمان

پس از بررسی‌های دقیقی که در فاز صفر انجام گرفت، در صورت مثبت بودن تمام آیتم های ارزیابی شده، وارد فاز اول طراحی پلان معماری می‌شویم. طی این مرحله، پلان های اولیه را ترسیم و تهیه می کنیم. برخی از مورادی که در این پلان های اولیه، باید مشخص کنیم عبارتند از:

  • جایگیری ساختمان.
  • شکل و ابعاد ساختمان.
  • متراژ زیربنا.
  • ارتفاع طبقات.
  • ابعاد و ارتباط اتاق ها و سایر فضاهای ساختمان.
  • جداسازی عرصه عمومی و خصوصی ساختمان.
  • طراحی نمای بیرونی ساختمان.

ما در گروه معماری همستان، طرح‌های پیشنهادی مناسب خود را با کارفرما به اشتراک می‌گذاریم تا با توجه نظرات کارفرما و تحلیل درست ساختمان، بهترین گزینه برای ساختمان انتخاب گردد. در کنار این امر، اجرای قوانین را نیز همواره در نظر داریم. توجه به قوانین و مقررات معماري، برای دریافت مجوزهایی مثل جواز پایان کار ساختمان لازم است. طرح‌ها می‌بایست در هر منطقه و استان، مطابق با قوانین شهرداری و بنیاد مسکن (در روستاها) باشد.

3- تهیه نقشه فاز دو در طراحی معماری

در فاز دو دید اجرایی به کار داریم. تمامی نقشه‌هایی که به صورت طرح های پیشنهادی در مرحلۀ قبل، یعنی فاز یک تهیه شده بود، در این مرحله بررسی و بهترینِ آن انتخاب می‌شود. سپس اصلاحات و تغییراتی بر روی برترین پلان انتخاب شده انجام می‌دهیم تا یک طرح نهایی به دست آید. نقشه‌های معماري فاز دو، معمولاً در مقیاس یک پنجاهم و یا یک صدم تهیه می‌شوند. برخی از مواردی که در نقشه فاز دو معماری باید مشخص کنیم عبارتند از:

  • نوع فونداسیون.
  • ابعاد ستون‌ها.
  • نوع مصالح ساختمانی که قرار است در ساخت ساختمان استفاده شود.
  • جنس درب و پنجره و جزئیات آن‌ها.
  • محل استقرار وسایل روشنایی مثل لامپ‌ها.

امکان تصحیح در نقشه‌های اولیه وجود دارد، اما تصحیحاتی که در مراحل پایانی طراحی لازم شود، ممکن است هزینه‌های سنگینی را به صاحب کار تحمیل کند. بنابراین، دقت، تعهد کاری و تجربه طراح تا حد زیادی از دوباره کاری‌ها و ضررهای اقتصادی می‌کاهد و آن‌ها را حذف می‌کند. تیم طراحان ما در مجموعه همستان، با دقت، تعهد و تجربه کاری خود، به بهترین وجه شما را همراهی می‌کنند. جهت انجام پروژه‌های معماری خود، با ما تماس بگیرید: 44972920-021 و 44972921-021

طراحی معماری سنتی

اگر درصدد هستید ساختمانی به سبک معماری سنتی ایران بنا کنید و به دنبال درخواست طراحی معماری سنتی هستید، در اینجا اطلاعاتی جهت افزایش آگاهی شما از این طرح ارائه می‌دهیم. قبل از تصمیم گیری و اقدام برای عمل، این اطلاعات را بخوانید.

  • در وهله شما باید به قوانین شهرسازی و شهرداری‌ها آگاه باشید، گاها مواردی چون حریم‌ها و سایه اندازی‌ها می‌تواند مانع اجرای معماری سنتی ایرانی همچون حیاط مرکزی گردد، در این زمینه می‌توانید با کارشناسان ما مشورت نمایید.
  • به طور کلی، در طراحي معماري سنتی، علاوه بر توجه به ظاهر ساختمان، زیبایی و کارآمدی بخش‌های درونی آن نیز اهمیت ویژه ای دارد. حریم خصوصی اشخاص در فضای ساختمان مورد توجه  قرار می‌گیرد تا احساس امنیت و به تبع آن، آرامش در ساختمان ایجاد گردد.
  • چیدمان عناصر موجود در فضای ساختمان، پیرامون یک مرکز که در داخل ساختمان است، صورت می‌گیرد. این مرکز در معماری ایرانی اغلب حیاط مرکزی می‌باشد.
  • در طرح‌هایی که به سبک سنتی کار می‌شود، طاق به عنوان فرم حرف اول را می‌زند. به هزینه‌های اجرای طاق توجه داشته باشید و قیمت اجرای روز آن را از طراح خود جویا شوید.
  • جهت ایجاد حس آرامش و بازسازی معماري گذشته در معماری امروزی می‌توان از متریالی همچون کاشی بهره جست. رنگ‌های متنوع و زیبا در حال حاضر می‌تواند گزینه‌های مناسبی برای نشیمین، آشپزخانه و سایر بخش‌های ساختمان باشد.
  • استفاده از مصالح ساختمانی ساده مثل آجر را در نظر داشته باشید. آیا تمایل دارید در ساختمان سنتی خود از آجر استفاده کنید و نمای ساختمان را با آجر اجرا کنید؟
  • تمایل دارید چند درصد معماری ساختمان تان سنتی باشد؟ آیا می‌خواهید طراحی معماری مورد نظر شما، کاملاً سنتی باشد یا اینکه با نیازهای انسان عصر جدید ترکیب شود و مدرنیسم نیز در آن دخیل باشد؟

 

شرکت طراحی معماری در تهران

شرکت مهندسی همستان از شرکت‌های ارائه دهندۀ خدمات معماری در تهران و سایر شهرستان‌هاست. متخصصان معماري همستان با بکارگیری تمامی توان حسی و ادراکی خود، فضاهایی طراحي می‌کنند که در آن فضا، زندگی ساکنان و استفاده کنندگان، تا حد ممکن به کمال مطلوب خود نزدیک‌تر شود. ما در شرکت همستان، در طراحی پروژه‌های معماری خود بر پایۀ سه اصل شناخت، برنامه ریزی و طراحی پیش می‌رویم:

  1. شناخت: آگاهی کامل از طرح از طریق بررسی عوامل تأثیرگذار بر طرح هر پروژه و کسب شناخت دقیق از آن‌ها.
  2. برنامه ریزی: جهت تعیین فعالیت های اثربخش و به منظور تحقق اهداف پروژه به بهترین شکل ممکن.
  3. طراحی: ایجاد طرح های مورد نظر با بهره گیری از ذوق هنری و توانایی‌های خلاقانه متخصصان.

در نظر داشتن زیبایی شناسی و عملکرد فضایی و کارایی ساختمان‌ها مهم است؛ ما همواره این مهم را در طراحی معماری پروژه‌ها در نظر داریم. هدف ما، تلفیق تکنولوژی با زیبایی شناسی است. در این مسیر، فاکتورهای زیر در رأس توجه هستند:

  • در کنار شکل و اندازه ساختمان، توجه به کارایی فضا و استفادۀ حدأکثری از آن.
  • جذابیت طرح ساختمان در تمامی مراحل طراحی.
  • در نظر گرفتن نیازهای مشتری، درک نیازها و اهمیت به خواسته‌های او.

برای داشتن ساختمانی با طراحي معماري خاص و حرفه‌ای، با ما در استودیو معماری همستان تماس بگیرید: 44972920-021 و 44972921-021

خدمات طراحی معماری شرکت همستان

ظاهر ساختمان، یکی از جذاب ترین و تأثیرگذارترین ماهیت‌های هر ساختمان است. این ظاهر می‌تواند به حدی چشمگیر باشد که به نقطۀ عطفی تبدیل گردد، سبب جذب مردم به آن شده و در نهایت به یک اثر ماندگار تبدیل گردد. بیشتر بناهای قابل توجه، از سبک معماری خاصی پیروی می‌کنند. برای اینکه ساختمانی با معماري چشمگیر و جذاب داشته باشید، نیاز به یک طرح معماری حرفه‌ای دارید. ما در شرکت معماری همستان، با در نظر گرفتن اصول طراحی معماری و توجه به سلیقه مشتری در کنار در نظر گرفتن مقررات شهرداری، طرحی ماندگار برای شما خلق می‌کنیم. همستان در طراحي معماري پروژه‌های ساختمانی از دو روش فرم گرا و عملکرد گرا استفاده می‌کند. طراحی پلان معماری سازه خود را به ما بسپارید. بخشی از خدمات ما در این زمینه عبارتست از:

  • طراحی معماری ساختمان های مسکونی
  • طراحی معماری ویلا
  • طراحي معماري آپارتمان
  • طراحي معماري ساختمان های اداری و تجاری
  • طراحی معماری سنتی و مدرن
  • تلفیق طراحی سنتی با مدرن

جهت دریافت مشاوره، درخواست خدمات طراحی و یا استعلام قیمت طراحی نما و قیمت طراحی ویلا، با ما تماس بگیرید: 44972920-021 و 44972921- 021

نمونه طراحی معماری ساختمان مسکونی گروه معماری همستان

 

نمونه طراحي معماري سنتی شرکت همستان