اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران طراحی گروه معماری همستان تماس بگیرید.
نما، پوسته خارجی ساختمان و اولین بخشی است که بیننده با آن مواجه می شود؛ بنابراین طراحی اصولی و خلاقانه آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از طرف دیگر نمای بناهای یک شهر، شکل دهنده سیمای شهری و معرف هویت آن هستند؛ با این وصف می توان به نقش مهم نماسازی و اهمیت طراحی و اجرای نمای ساختمان های یک شهر پی برد. این روزها نمای مدرن تبدیل به یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سبک های طراحی نما در سرتاسر جهان شده است. در ادامه به بررسی ویژگی های یک نمای مدرن خواهیم پرداخت. همراهان همستان می توانید به لیست قیمت طراحی نما برای کسب اطلاع از قیمت نما مراجعه فرمایید.
اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران طراحی گروه معماری همستان تماس بگیرید.
اصول طراحی نما مدرن شامل خطوط صاف، مصالح مصرفی ترکیبی، استفاده از رنگهای خنثی، سطح شیشه خور وسیع و بهره گیری از حداکثر نور طبیعی و پرهیز از تزیینات اضافی می گردد و در ادامه به آن اشاره شده است.
یکی از خصوصیات نمای مدرن، وجود خطوط عمودی و افقی قوی است. در این سبک نماسازی، خطوط مورب و منحنی به ندرت دیده می شود؛ همه چیز ساده، مینیمال، چشمگیر و با زوایای قائمه طراحی می شود و حجم ها ساده، یکپارچه و خالص هستند.
در طراحی نمای مدرن بر خلاف طراحی نما کلاسیک، از متریال های ترکیبی استفاده می شود و از همنشینی هنرمندانه متریال های متضاد در خلق نمایی چشمگیر بهره برده می شود. برای ترکیب متریال ها، باید تناسب در نظر گرفته شود و گاهی بخشی از نما با یک متریال خاص برجسته تر می شود. بتن، سیمان سفید، آجر، چوب، شیشه، سنگ و کامپوزیت پرکاربردترین متریال های طراحی نما به سبک مدرن هستند.
پالت رنگی که در طراحی نماهای مدرن استفاده می شود معمولا شامل رنگ های سیاه، سفید، کرم، خاکستری و دودی در تناژهای مختلف است. البته این بدان معنا نیست که سایر رنگ ها در این سبک جایی ندارند، بلکه می توان از آنها با اشباع کمتر و در سطوح کوچک تر جهت پیشگیری از یکنواختی استفاده نمود.
در طراحی نما به سبک مدرن، یکی از دغدغه های اصلی طراح، حداکثر استفاده از نور طبیعی است. بدین منظور گنجاندن پنجره های متعدد و بازشوهای وسیع به منظور هدایت نور به داخل بنا در این سبک به وضوح دیده می شود. شیشه علاوه بر شفافیت و قابلیت عبور نور، به پروژه ظرافت می بخشد و سبب لمس تمیزی است که در این سبک بسیار رایج است.
در طراحی نمای مدرن، برخلاف تزیینات فراوان نمای کلاسیک خبری از نقش و نگار فراوان و تزیینات پیچیده نیست. همان طور که پیش تر نیز بدان اشاره شد، در این سبک همه چیز ساده، منطقی و مینیمال است. دیوارها و سقف ها تا حد امکان ساده و یک دست هستند و به جای تزیینات و نقوش، از الگوهای انتزاعی بهره گرفته می شود.
این متریال در ترکیب با متریال های دیگر نمایی مدرن و زیبا به بنای شما می بخشد. پرکاربردترین چوب مورد استفاده در نما ترموود است.
یکی از مصالح کاربردی برای اجرای نمای مدرن است که دارای تنوع زیادی است. کامپوزیت به روش خشک ایجاد می شود و دارای دوام بالایی است. برای آشنایی بیشتر با این متریال به مقاله نمای کامپوزیت رجوع کنید.
کرتن وال یک سیستم نمای مدرن ساختمانی است که ساختاری خود ایستا دارد.
ورق هایی که از ترکیب لایه های مختلف و روکش طرح چوب یا طرح های دیگر در دمای بالا تولید می شود.
پنل های بتنی پیش ساخته ای هستند که به روش خشک اجرا می شوند و به علت دوام بالا این روزها از محبوبیت فراوانی برخوردارند.
نمای سیمانی به علت صرفه اقتصادی یکی از پرطرفدارترین نماهای مدرن به حساب می آید. به عبارتی دیگر، نمای مدرن سیمانی در کنار نمای رومی سیمانی، جزو محبوب ترین نماها هستند.
این متریال از الیاف طبیعی سلولزی سیلیس ساخته شده است و به روش طراحی نمای خشک اجرا می شود. برای آشنایی بیشتر با این متریال به مقاله نمای فایبرسمنت رجوع کنید.
این متریال از تنوع زیادی در بازار برخوردار است و دوام بالایی دارد. اگر علاقمند به نماهای سنگی هستید، به مقاله نمای سنگی مراجعه کنید.
از قدیمی ترین و محبوب ترین مصالح است که در ترکیب با سایر متریال ها ظاهری زیبا و منحصر به فرد به نمای ساختمان می بخشد. اگر علاقمند به نماهای آجری هستید، به مقاله نما آجری مراجعه کنید.
نمای مدرن را در انواع کاربری ها می توان استفاده کرد. اصلی ترین کاربری های نمای مدرن عبارتند از:
هزینه اجرای نمای مدرن نسبت به نمای رومی پایین تر است و این موضوع یکی از علل محبوبیت این سبک در بین کارفرماهاست. برآورد قیمت نمای مدرن به چند عامل بستگی دارد:
کافیست با گروه معماری همستان تماس بگیرید و با ارائه مشخصات کلی ساختمان خود، هزینه اجرای آن برایتان تخمین زده شود.