طراحی

نمای مغازه

غیر ممکن است شخصی از خیابانی رد شود و به یکباره به مغازه ای شیک و جذاب برخورد کند و راهش را ادامه دهد. استفاده از نمای زیبا و منحصر به فرد در طراحی مغازه نه تنها چشم ها را خیره می کند بلکه در فرد حس کنجکاوی ایجاد می کند. در واقع اکثر ما بعد از دیدن یک مغازه زیبا دوست داریم بدانیم داخل مغازه چه چیزی می فروشند و به این صورت جذب مغازه و محصولاتش می شویم. معمولا نمای مغازه اگر جذاب باشد، داخل آن نیز از دکوراسیون داخلی زیبا و متناسب با نما برخوردار است و همین مساله زیبایی طراحی را چند برابر می کند. البته بهتر است به این نکته اشاره کنیم وقتی طراحی نمای مغازه مورد بحث قرار می گیرد تنها منظورمان مغازه خوار و بار فروشی اطراف محل زندگیتان نیست، این طراحی به طراحی مراکز تجاری، طراحی بوتیک های پوشاک، کافه های سطح شهر و حتی میوه فروشی دوست داشتنی محل زندگیتان مرتبط است. در طراحی نمای مغازه فاکتورهایی اهمیت می یابد که اگر مایلید در ادامه آن ها را با هم بررسی کنیم و البته برای تخمین هزینه های طراحی نمای دلخواهتان می توانید به لیست قیمت طراحی نما مراجعه کنید.

 

اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران طراحی گروه معماری همستان تماس بگیرید.

طراحی نمای مغازه

طراحی نمای مغازه

برای طراحی مغازه عوامل مختلفی از جمله در ابتدای امر بودجه کارفرما و سپس موقعیت ظاهری ساختمان از جمله ارتفاع آن، مساحتی که می توان نما در آن ساخته و اجرا شود، سبک طراحی نما و جزییاتی که می بایست به هنگام طراحی نما فروشگاه و حتی اجرای نما شاپ بررسی شود. از این رو نمای مغازه دو طبقه با نمای مغازه دو نبش متفاوت است. توجه کنید سپردن کار طراحی نمای مغازه به افراد بی تجربه هزینه های زیادی از جمله وقت، بودجه و از دست رفتن مشتریان بالقوه را به دنبال خواهد داشت. از این رو توصیه می نماییم با معماران حرفه ای ما در این زمینه مشورت بگیرید و از تیم همستان در تجربه ای دلنشین برای طراحی نما شاپ خود همراه شوید. برای طراحی نما متریال های مختلفی بسته به نوع سبک طراحی نما به کار برده می شود که شامل بهره گیری از سنگ برای طراحی نما کلاسیک و نما مدرن، نمای شیشه ای، نما آجری، سرامیک، کامپوزیت، بتن و سمنت برای نمای مدرن و اگر به کافه های به روز تهران سر زده باشید نفوذ سبک مدرن و مینیمال با استفاده از بتن و سیمان یکی از طراحی های مورد پسند بین جوانان به حساب می آید.

انواع طراحی نمای مغازه

انواع طراحی نمای مغازه

برای اینکه طراحی نمای مغازه تجاری شیک و دلچسب شود نیاز است بسته به سلیقه کارفرما و بودجه ای که در نظر گرفته است در پرفکت بودن طراحی نما مغازه کوشش شود. در ادامه توضیحاتی درباره انواع طراحی برای نمای فروشگاه برایتان ارائه شده است اگر تا به الان هنوز سبک دلخواهتان را پیدا نکرده اید، با ما همراه شوید تا با هم سبک مد نظر شما را بیابیم. همانطور که می توانید حدس بزنید طراحی نما چه برای ساختمان مسکونی چه تجاری و حتی طراحی مغازه کوچک می تواند در دو دسته طراحی نما مدرن و طراحی نما کلاسیک جای بگیرد. از این رو به هنگام معرفی هر سبک طراحی نما مغازه تجاری ما نیز به این اصول دسته بندی پایبند خواهیم بود.

نمای مغازه رومی

نمای مغازه رومی

سبک نما رومی به نحوه طراحی می شود که شکوه و عظمت یک طراحی را نشان می دهد. نماسازی به سبک رومی در جای جای مناطق کشورمان برای ساختمان های مسکونی به کار برده شده است ولی ناگفته نماند که این سبک برای طراحی نما مغازه نیز رایج است. از جمله طراحی نما فروشگاه اتومبیل، قنادی، بوتیک لباس های کلاسیک از جمله کت و شلوار و حتی رستورانهای کلاسیک نیز از این سبک طراحی بهره می برند. دلیل استفاده از نمای مغازه رومی دقت و توجه زیاد به جزییات است. درست است که نمای رومی و یا نمای کلاسیک مختص به کشور ما نبوده و نیست ولی می بایست به این نکته اشاره کنیم که بهره گیری از این سبک طراحی نما می تواند زیبایی و لوکس بودن خاصی به فروشگاه ببخشد. از ویژگی های اصلی این طراحی نما تقارن در طراحی است و در واقع خیره کنندگی نما رومی نیز به دلیل همین تقارن است. در صورتی که مایلید نمای مغازه شما ماندگار باشد و در گذر زمان کهنه نشود استفاده از نما رومی برایتان مناسب است.

نمای مغازه با سنگ

نمای مغازه با سنگ

هم در سبک کلاسیک و هم در سبک مدرن می توان از سنگ برای طراحی نما بهره برد. سنگ ها برای بهره گیری به عنوان نما ساختمان در انواع مختلف به کار برده می شوند و یکی از بهترین انواع این متریال نما سنگ شامل قطعات بزرگ پرسلین یا سرامیک که به صورت نمای خشک نصب می گردند و االبته سنگ های طبیعی مثل تراورتن، گرانیت، ماسه سنگ، انواع سنگ های متخلخل همگی به دلیل مقاوت بالایی که در برابر ضربه، خوردگی و سایش دارند برای به کارگیری به عنوان نما مغازه پر کاربرد هستند.

نمای مغازه کلاسیک

نمای مغازه کلاسیک

نمای کلاسیک همان نمای رومی به حساب می آید و تفاوت بین آن ها ناشی از منشا طراحی این دو سبک است. در واقع نمای رومی از روم و نمای کلاسیک به سبک نما در یونان طراحی می شود. در مقایسه با سایر سبک های طراحی نما برای مغازه می توان از تقارن نمای مغازه کلاسیک و جزییات آن برای نشان دادن یکپارچی و عظمت یک بنای تجاری بهره برد. مراکز تجاری با بهره گیری از نمای کلاسیک نه تنها مقاومت و استحکام بهتری خواهند داشت بلکه حس تجمل و لوکس بودن را با ورود مشتریان به این مراکز به آنها خواهند بخشید.

نمای مغازه سنتی

نمای مغازه سنتی

اگر به شهرهای تاریخی سفر کرده باشید می توانید این مغازه های سنتی که برای فروش صنایع دستی و سوغاتی های یک شهر به کار برده می شوند را ببینید. این مغازه ها معمولا دارای درهای چوبی و منبت کاری روی چهارجوب به حساب می آیند. اگر به ماسوله سفر کرده باشید از مسیر پله ها که به بالای کوه می روید در مسیر پیاده روی خود رستوران ها و مغازه هایی با درهای چوبی به رنگ آب فیروزه ای خواهید دید که پر از اقلام سنتی و صنایع دستی رشت است. از طرفی شاید به نظرتان هتلهای بوم گردی به عنوان مغازه محسوب نشوند ولی این هتل ها و مسافرخانه های سنتی هم که ارائه دهنده خدمات می باشند فروشگاه محسوب می شوند.

نمای مغازه مدرن

نمای مغازه مدرن

متریال به کار گرفته شده برای نما مردن شامل سنگ، شیشه، سیمان، بتن، چوب، آجر، کامپوزیت، سرامیک و غیره می شود. طراحی نما مدرن به طور کلی تنها به سلیقه طراح و رعایت نکات طراحی توسط معمار حرفه ای بستگی دارد. طراحی مدرن دارای خطوط صاف و تمیز به هنگام طراحی است و در برخی مواقع به صورت آوانگارد بدون هیچ نظم و بر اساس حس هنری معمار طراحی می شود. نمای مغازه مدرن یکی از سبک ای طراحی نما در بین نسل جدید و پیشرو ما می باشد که به دنبال پرهیز از شلوغی، سادگی ولی شیک بودن هستند. این سبک حتی از لحاظ هزینه ای بسیار به صرفه تر از طراحی نما کلاسیک می باشد. همانطور که اشاره کردیم طراحی از اول تا آخر به دست طراح و با سلیقه وی بر اساس نیاز کارفرما صورت می گیرد. برای اینکه بیشتر درباره این سبک بدانید می توانید به مقاله طراحی نمای مدرن مراجعه فرمایید.

نمای مغازه کامپوزیت

نمای مغازه کامپوزیت

طراحی نما کامپوزیت یکی از روشهای محبوب در طراحی نمای مغازه است. کامپوزیت ها ظاهری مدرن و بسیار یکدست به مغازه شما می دهند. در واقع کامپوزیت ورق های آلومینیومی چند لایه است که فشرده شده و به صورت صفحاتی در می آیند که عایق بسیار خوبی برای سرما و گرما هستند و بهره گیری از آنها در طراحی نما ساختمان های تجاری، مراکز خرید و حتی فروشگاه اتومبیل به کار برده می شوند. پانل های کامپوزیت در طرح و رنگهای مختلف و همچنین در ابعاد مختلف به کار برده می شود و از طرفی کامپوزیت نمای مغازه از طریق روشهای گفته شده در نمای خشک نصب و اجرا می گردند. نمای مغازه کامپوزیت بسیار سبک، قابلیت نصب و اجرای سریع، عایق صدا و حرارت، انعطاف پذیری بالا، تنوع رنگ، نظافت نما آسان، مقاومت در برابر سایش، خوردگی، آتش سوزی و دوام بالا می باشند.

نمای مغازه مینیمال

نمای مغازه مینیمال

در طراحی نما به سبک مینیمال همواره در صدد این هستیم که اصول طراحی نما و اصول نمای مینیمال رعایت شود و نما بسیار ساده، تک رنگ و بدون هیچ جزییاتی طراحی شود. پالت رنگ برای طراحی نمای مغازه مینیمال شامل پالت رنگی خنثی و محدود است و از خطوط تمیز برای طراحی در این سبک بهره برده می شود. این سبک به دور از هر گونه زرق و برق و شلوغی است. کل طراحی بدون هیچ نوع پیچیدگی صورت می گیرد و نوعی خلوص و آرامش در این سبک طراحی وجود دارد. از این رو برای طراحی نمای کافه و یا بوتیک لباس های مینیمال، گل فروشی و غیره مناسب است.

نورپردازی نمای مغازه

نورپردازی نمای مغازه

با اینکه طراحی نما مغازه اهمیت زیادی دارد یکی از مهمترین جزییات طراحی نما نورپردازی آن است. نورپردازی نما می توان آنچه پیش از این از نظرها پنهان بوده است را خیره کننده کند و از این رو مغازه، مراکز تجاری و هر جایی که ارائه دهنده خدمات و سرویس های مختلف از جمله رستوران، کافه و غیره هستند با نورپردازی می توانند بیش از پیش به چشم آیند. شاید شما هم مثل بسیاری از همکاران ما در همستان به خرید در روزهای کریسمس علاقه داشته باشید، یکی از دلایل آن نورپردازی خیرکننده و طراحی مناسب روزهای کریسمسی می باشد از طرفی برای عید ها و زمانهای دیگر نیز به صورت مناسبتی می توان از نورپردازی بهره برد. ولی در حالت کلی نورپردازی صحیح در همه فصول و روزهای میتواند مشتریان بیشتری را جذب نماید.

پرسشهای تکراری درباره نمای مغازه

  1. طراحی نمای مغازه چیست؟ نمای مغازه پنجره ای است برای نمایش آنچه می خواهیم به مشتریان بفروشیم. برای اینکه بتوانیم مشتریان را جذب محصولات خود نماییم نیاز است طراحی منحصر به فردی برای نمای مغازه و ویترین آن انتخاب کنیم تا به درستی کالا و خدمات کارفرما را به نمایش بگذارد.
  2. طراحی نمای مغازه در چه سبک هایی انجام می شود؟ طراحی نمای مغازه در دو سبک طراحی نما کلاسیک و طراحی نما مدرن صورت می گیرد. نمای مغازه رومی، نمای مغازه کلاسیک، نمای مغازه سنگ، نمای مغازه مدرن، نمای مغازه کامپوزیت، نمای مغازه با سیمان و غیره از جمله سبک های طراحی نما شاپ به حساب می آید.
  3. متریال مورد استفاده برای نمای مغازه چیست؟ برای طراحی نما متریال های مختلفی بسته به نوع سبک طراحی نما به کار برده می شود که شامل بهره گیری از سنگ برای نما کلاسیک و نما مدرن، شیشه، آجر، سرامیک، کامپوزیت، بتن و سمنت برای نمای مدرن رایج است.
  4. مهمترین عنصر در طراحی نمای مغازه چیست؟ ویترین مغازه یکی از مهمترین عناصر یک مغازه است که می بایست به درستی طراحی شده تا با جلب توجه برای مشتریان قابلیت خرید محصولات و خدمات را فراهم آورد. چیدمان پشت ویترین نیز می بایست به گونه ای باشد که زیبایی اجناس را در حین عدم شلوغی به راحتی به مشتریان نشان دهد.
  5. انواع نمای مغازه بر چه اساس مشخص می گردند؟ برای اینکه بتوانیم نمای مغازه را در انواع مختلف طبقه بندی کنیم در واقع می توانیم دسته بندی هایی از جمله متریال، سبک، رنگ، نورپردازی، درب ورودی را در نظر بگیریم. نما مغازه بر حسب نوع متریال، نمای مغازه بر حسب سبک طراحی، نمای مغازه بر اساس رنگ، نوع نورپردازی برای مغازه و درب ورودی مغازه انواع مغازه را می سازد.

نمونه های طراحی نما گروه معماری همستان

همراهان گرامی گروه معماری همستان می توانید از سایر طراحی های گروه ما بازدید نمایید.

طراحی نما و دکوراسیون داخلی مجتمع اداری باغستان

پروژه اداری باغستان، در زمینی به ابعاد 20 در 20 در جنوب شرقی شهر تهران، بخش مرکزی شهرستان شهریار، بخش بابا سلمان واقع شده است. کارفرما،...

ادامه مطلب

طراحی نما و دکوراسیون داخلی مجتمع مسکونی آقای جعفری

مجتمع مسکونی آقای جعفری واقع در شهر همدان در منطقه شهرک مدرس در زمینی به مساحت 240 مترمربع با موقعیت سه نبش قرار گرفته است. طبق مجوزه ص...

ادامه مطلب